IMT en Robinhood sluiten jaar met 100% winst af
23 Dec 2019, 02:35
foto


In de 1e divisie van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB) doen zowel de regerend kampioen en semikampioen goede zaken. Inter Moengo Tapoe (IMT) én Robinhood hebben een honderd procent score. Van de eerste drie wedstrijden gespeeld voor dit seizoen hebben ze alle in winst omgezet.

Beide ploegen gaan ook aan kop met 9 competitiepunten. Landskampioen IMT won afgelopen zaterdag met 2-0 . De wedstrijd werd gespeeld in het Ronnie Brunswijk stadion. Anduelo Amoeferie scoorde uit een penalty en Damian Brunswijk maakte via een kopbal het tweede doelpunt. Robinhood won zondag grootst in het Ramkhelewanstadion. De thuis spelende A Coconut werd met 5-1 aan een kant gezet. Als derde op de ranglijst staat Leo Victor. 

In het weekend zijn de laatste wedstrijden van het jaar afgerond. De competitie wordt op 15 januari voortgezet. Inter krijgt op 18 januari in een stadsderby Notch tegenover zich. Robinhood kan zich op de zelfde dag klaarmaken voor de clasico tegen Transvaal. Het nieuwe jaar zal volgens het schema van de SVB gestart worden met de bekercompetitie. 

Er zijn 28 topsectie verenigingen waarvan de clubs van de 1e divisie niet aan de 1e ronde van de bekercompetitie meedoen. Zaterdag heeft de loting plaats gehad. Een aantal verenigingen van de lidbonden heeft zich ingeschreven. Er zal volgens het knock-out systeem worden gespeeld. De eerste ronde van de SVB Bekercompetitie zal gespeeld worden van zaterdag 5 tot en met  13 januari 2020.

Ala-D Media

Overige uitslagen:
Inter Wanica SNL- 0-1
Broki- Notch  4-2
Santos- Leo Victor 0-1
Transvaal- Voorwaarts 1-1
West United - Bintang Lahir 3-2
Advertenties

Wednesday 24 April
Tuesday 23 April
Monday 22 April