Politie geeft identiteit bromfietsslachtoffers vrij
16 Dec 2019, 15:30
foto


Edmund Antonius is de bromfietser die zondag om het leven is gekomen bij de aanrijding op de kruising van de Albertlaan en de Franchepanestraat.  De 68-jarige man reed over de Albertlaan en ging in de richting van de Franchepanestraat. Antonius zou geen voorrang hebben verleend aan het verkeer op de Franchepanestraat. Hij werd aangereden door een auto en raakte daarbij zodanig gewond dat hij ter plekke de geest gaf.

Eerder op de zondag overleed ook de bromfietser Mitchel Molijn in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De 28-jarige man was met zware verwondingen opgenomen nadat hij met zijn bromfiets een aantal verkeerspaaltjes had aangereden in de Watermolenstraat. Hij heeft zijn verwondingen niet overleefd.

Een getuige vertelde de politie dat Molijn met een hoge snelheid reed. De man reed met zijn bromfiets langs de Waterkant en ging richting de Watermolenstraat. Bij het beschrijven van de bocht die leidt naar de Watermolenstraat, heeft de bromfietser de controle over de besturing van zijn tweewieler verloren.  Hij botste vervolgens tegen verkeerspaaltjes aan die langs de straat zijn aangebracht. Volgens de afdeling Public Relations van de politie werd Molijn zwaar gewond op het wegdek aangetroffen.

De lijken van beide bromfietsers zijn voor obductie in beslag genomen.
Advertenties

Saturday 27 April
Friday 26 April
Thursday 25 April