Carl Breeveld ontslagen uit ziekenhuis; intussen in Nederland
10 Nov, 12:27
foto
Assembleelid Carl Breeveld


Assembleelid Carl Breeveld (DOE) is intussen uit het ziekenhuis in Singapore ontslagen. Hij werd op 30 oktober getroffen door een lichte hartinfarct en is met succes behandeld. Hij mocht van de cardiologen met assistentie vrijdagnacht naar Nederland vliegen. De vlucht heeft dertien uren geduurd. Breeveld is intussen zaterdag veilig in Nederland aangekomen. "Dank lobiwan voor alle gebeden, tips & trucs ivm herstel", heeft Breeveld naar familie en gelovigen die voor hem bidden, gestuurd", vertelt broer Borger om een update gevraagd aan Starnieuws. 

Carl Breeveld laat weten dat hij tijdelijk in Nederland zal verblijven om daarna naar Suriname terug te keren. "Rust, medicatie, afgewisseld met lopen en oefeningen doen, blijven belangrijk. We ervaren opnieuw God’s trouw!" merkt Breeveld op die ook geestelijke is. Familie en vrienden zijn dankbaar dat hun geliefde aan het herstellen is en het relatief goed maakt. 

Steven Alfaisi, voorzitter van DOE, zegt aan Starnieuws dat de partij zeer tevreden is met het nieuws dat is ontvangen over de ontwikkelingen wat betreft de gezondheid van het Assembleelid. Alfaisi zegt dat Breeveld vol lof is over de snelle en kundige wijze waarop cardiologen en chirurgen zich hebben ingezet. Na aankomst in Nederland, werd gelijk doorvliegen naar Suriname afgeraden. Besloten is daarom enkele dagen in Nederland door te brengen voordat de reis wordt voortgezet. Breeveld is dankbaar voor de vele gebeden die tot God voor zijn herstel zijn opgezonden. DOE ontving vele beterschapswensen. "Door deze enorme blijken van medeleven is het duidelijk hoeveel mensen achter onze parlementariër staan, waarvoor wij als partij allen dankzeggen. Breeveld geeft aan dat hij zich, na volledig herstel, zal blijven inzetten voor welzijn van onze samenleving," deelt Alfaisi mee.