Man ingesloten voor verkrachting vrouwen
08 Oct, 20:43
foto


Werner S. (44) is door de politie van het bureau Uitvlugt aangehouden. Twee vrouwen van respectievelijk 19 om 24 jaar deden aangifte van verkrachting tegen de man. De vrouwen verklaarden dat de verdachte zich voordeed als te zijn een geneesheer (lukuman) die in hun verleden kon zien. Ze zouden vreemd zijn gegaan, wat werkelijk op waarheid berustte.  Werner S. hield de vrouwen voor dit niet te zullen verklappen aan hun huidige partners, indien zij vleselijke gemeenschap met hem zouden hebben.

Om de 19-jarige vrouw bij zich te krijgen, benaderde Werner S. haar partner met het verhaal dat hij de vrouw een ‘wasi’ moest geven om boze geesten te verjagen. Toen de vrouw thuis bij Werner S. was, bleek het niet om een 'wasi' te gaan, maar wilde hij vleselijk gemeenschap met haar hebben. De vrouw weigerde, waarna de man haar voorhield hetgeen zij uitspookte aan haar partner te zullen vertellen. Dit was doorslaggevend en heeft de verdachte meerdere malen vleselijke gemeenschap gehad met de vrouw.

De 24-jarige vrouw die tevens vriendin is van de 19-jarige onderging hetzelfde lot. Zij nam haar 19-jarige vriendin in vertrouwen en vertelde haar het verhaal. Daarnaast vertelde zij haar partner wat haar was overkomen. De partner nodigde Werner S., die een bekende van de familie is, uit. Bij die gelegenheid is de verdachte door de partner en een vriend mishandeld.

Beide mannen zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie ingesloten voor mishandeling. De twee vrouwen besloten aangifte van verkrachting tegen Werner S. te doen. Een derde slachtoffer, dat ongeveer op dezelfde wijze door de verdachte seksueel is misbruikt, deed het bureau aan en legde een verklaring af bij de politie over haar gebeuren enkele jaren terug. Werner S., die een handlanger is geweest van een geneesheer is eveneens in verzekering gesteld, meldt de politie Public Relations. 

Friday 10 April
Thursday 09 April
Wednesday 08 April