Tweetal aangehouden voor wederzijdse mishandeling
13 Apr 2019, 17:57
foto


Jermain J. (30) en Cerginio (24) zijn in verzekering gesteld. Zij hebben elkaar mishandeld. De politie Public Relations meldt dat Jermain ruzie met zijn oom kreeg op een woonadres in Flora. Hij liep de woning uit en ging de straat op. Jermain deed de uitlating dat zijn oom een homo is en dat hij hem zou mishandelen. Op datzelfde moment liep de travestiet Cerginio voorbij die dacht dat Jermain het tegen hem had. Hij vroeg om rekenschap.

Jermain, die al verhit was, haalde twee scherpe voorwerpen vanuit zijn tas tevoorschijn en ging Cerginio daarmee te lijf. Hij bracht hem onder andere kapverwondingen toe aan diens hoofd. Een taxichauffeur, die voorbij reed, wilde erger voorkomen voor Cerginio en besloot Jermain met een steen te bekogelen. De steen raakte Jermain zodanig dat die van de pijn op de grond viel. Dat maakte dat Cerginio de kans kreeg om een van de scherpe voorwerpen van Jermain te ontfutselen waarmee hij hem toen begon te kappen.

De politie van het bureau Flora, die inmiddels ter plaatse gearriveerd was, haalde de mannen uit elkaar en hield hen aan voor wederzijdse mishandeling. Jermain werd per ambulance en Cerginio met de prowagen overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo om medisch behandeld te worden. Cerginio zag kans weg te gaan.

Na medische behandeling is Jermain ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en is hij in verzekering gesteld voor zware mishandeling. Cerginio, die ook verdacht wordt van zware mishandeling van Jermain is intussen ook ingesloten.