Team Echo winnaar Palo's zangvogel toernooi
30 Sep 2018, 23:05
foto
De kampioenen van het Palo's zangvogeltoernooi met hun bekers. 32 zangvogels hebben meegedaan aan deze wedstrijd.


De Surinaamse Zangvogel Bond (SZB), heeft het Palo's toernooi zondag afgerond. De zangvogelwedstrijden werden in drie categorieën gehouden: de Twa twa, Pikolet en Rowtie. Er deden 32 zangvogels mee aan dit toernooi. Het toernooi is vernoemd naar hoofdsponsor Palo's Petshop.

In de categorie Twa twa zijn de vogels van Team Echo kampioen geworden. Team Srefidensie mag zich de semi-kampioen noemen en Team Connection eindigde op de derde plaats. De hoogste score noteerde ook Team Echo met 128 slagen.

In de categorie Pikolet, zijn de vogels van Team Toppers kampioen geworden, terwijl Team Optie, semi-kampioen werd en Team Brothers op de derde plaats eindigde. Hoogste score was voor Team Optie met 134 slagen.

In de categorie Rowtie, zijn de vogels van Team Intermission kampioen geworden, terwijl Team Intermission2, de semi-kampioen werd en Team Commewijne op de derde plaats eindigde. Hoogste score had Team Intermission met 77 slagen.

Secretaris van de SZB, Mohamed Shafiek Goelaman, deelt mee dat op 14 oktober op het veld van Randjietboys (Doekhieweg) een eendaagse zangvogelwedstrijd gehouden wordt waarbij de kampioenen van Nickerie zullen uitkomen tegen die van de Surinaamse Zangvogel Bond.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May