PTC-studenten op studiereis naar Brazilië
21 Mar 2016, 03:14
foto
Studenten van PTC die naar Brazilië gaan om zich daar te oriënteren.


Dertien studenten van het Polytechnic College (PTC) ondernemen een studiereis naar Brazilië. De voorzitter van het studentenbestuur, Clyde Ford, deelt mee dat de groep vanaf juli vorig jaar, elke maand een bedrag aan de kant heeft gezet om de reis te kunnen bekostigen. Zij vinden het belangrijk om zich internationaal te oriënteren om het beste uit hun studie op het PTC te halen.

De studenten vertrekken vandaag naar Brazilië. Verschillende plaatsen zullen worden bezocht. Er zijn lopende afspraken met een lokale architect en aan het eind van de reis zal er een verslag worden geproduceerd. Samen met de studenten reizen mee de Opleidingscoördinator Ginio Grauwde en twee docenten.

Bryan Boerleider, bestuurslid van de studentencommissie en initiatiefnemer heeft samen met nog twee andere studenten een commissie ingesteld en de trip georganiseerd. Zij zullen de groepsleden gedurende deze trip die een week duurt, begeleiden. De voorbereidingen waren niet altijd even makkelijk, maar de groep is er helemaal klaar voor.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May