Top40: Première musical Jorgen Raymann
14 Aug 2015, 17:32
foto
Jorgen Raymann in gesprek met Thersa Wong Swie San.


De 118e aflevering van de Nationale Top 40 staat vol verrassingen. Een daarvan is dat de nieuwe musical van Jorgen Rayman op z’n verjaardag, 13 augustus, in première is gegaan. De musical Geen Liefde Zonder Vrijheid|Uw koninkrijk kwame wordt dit gehele weekend opgevoerd in Theater Thalia. Top40 reporter Thersa maakte een verslag van de feestelijke première.

Een andere verrassing is dat Prince Koloni, die nog steeds op de eerste plek staat met ‘Parfum’, ook hekkensluiter is met zijn nieuwe tune ‘Zinzin Telele’ op plek nummer 40. Zijn succes met ‘Parfum’ in Suriname viert hij in september met een optreden tijdens ‘The Suriname Summer Award Show’. Een ander nieuw nummer op de lijst is ‘Round & Round’ van F1rstman. Op plekje 21 is dit de arrogante nieuweling. Pyaar Huwa van ‘Freestyle’ kwam vorig week nog nieuw binnen op 33 en stijgt deze week meteen naar 14. Pyaar Huwa is de knaller van de week en tevens de Hindi #1 song.

De verrassingen blijven maar komen. De Nationale Top 40 begint vrijdag 21 augustus met de rubriek ‘Top 40 Jazz Reports’. Dit Jazz blok, gepresenteerd door Jazzkenner en -liefhebber Jules Nooitmeer, bevat updates gebracht uit de Surinaamse en buitenlandse Jazzwereld. Zo krijgt de luisteraar binnen tien minuten de nieuwe muziekjes, trending artiesten en extra Jazz entertainmentnieuws te horen. Voor meer info ga naar de website van de Top40

Charly Black maakt deze week plaats voor ‘Phenomenal’ van Banjai, de nieuwe Caribbean #1. In dit lied zingt de Trinidadiaan over de kracht die soca hem geeft. Met die kracht kan hij lang doorfeesten, want hij is ‘Phenomenal’.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May