Santos en OSV Moengo met één been in de topsectie
05 Jul 2015, 02:26
foto


Santos heeft zaterdag stappen voorwaarts gemaakt richting topsectie van de Surinaamse Voetbalbond (SVB). De ploeg uit Nickerie heeft Flora teruggedrongen naar de 2e plaats in poule L. Santos won de wedstrijd met 2-1 van Flora in het NGVB stadion. De ruststand was 1-1.

Met nog een wedstrijd te gaan bezet Santos de eerste plaats in poule L. Zaterdag ontvangt Santos thuis de ploeg van Pontbuiten die nu de laatste plaats bezet in poule L. Bij winst van Santos is zij rechtstreeks geplaatst in de topsectie van de SVB. De ploeg van Flora zal het over een week opnemen tegen OSV Para. Die wedstrijd is voor beide teams belangrijk. Wint Flora, dan zal deze ploeg als nummer 2 van poule L het moeten opnemen tegen de nummer 2 van poule K. Wint OSV Para van Flora, dan eindigen beide teams op 6 punten.
Een minder prettig nieuws is dat de supporters van Flora zich hebben misdragen, de arbiter heeft het moeten ontgelden, zij werd voor hond uitgemaakt.

In de tweede wedstrijd voor vandaag heeft Amardeep tot in Nickerie gewonnen van De Ster. De gasten uit Paramaribo stonden bij de rust met 3-1 voor. Kort voor het einde wist De Ster de stand te reduceren naar 3-2. Amerdeep bezet nu een gedeelde 2e plaats in Poule K.

Edgar van Genderen
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April