‘Policeman’ van Eva Simons aan top in Top40
27 Jun 2015, 18:04
foto
Eva Simons


De moombahton song ‘Policemen’ van Eva Simons ft. Konshens is de nieuwe nummer 1 in de Top40. Eva Simons heeft Surinaamse roots en heeft eerder Top40 hits gescoord zoals 'This Is Love' samen met will.i.am. Op nummer 2 staat ‘Baboul’ van Mr. SM stationair. ‘Lean On’, de verslagen nummer 1 van Major Lazor, Dj Snake en Mo, sluit deze week de top3 af.

De knaller staat op naam van Ariana Grande. ‘One Last Time’ stijgt het meest met 16 plekken van 37 naar 21. ‘Losi Mi’ van Messiah is de ‘arrogante nieuweling’ op 30. Deze song is tevens de marron 1 song in de bijzondere lijsten en komt uit de album ‘Forgiving Ridim’.

Ook nieuw in de Top40:
- Op 37: I Will Be There – Odessa:
- Op 38: Ijdelheid – Emanuel Sanvisi: Deze song is tevens de Gospel 1 in de Bijzondere lijsten.
- Op 40: Hamari Adhuri Kahani – Arijit Singh: Deze song komt uit de gelijknamige Bollywoodfilm. In de hoofdrol spelen onder andere Emraan Hashmi en Vidja Balan.

De bijzondere nummers 1:
Hindi: Hamari Adhuri Kahani – Arijit Singh
Pop Jawa: Boen Libi – Robby Soekatma
Suripoku Hitshow: Dat Ding Is Niet Te Koop - Kankantrie
Gospel: Ijdelheid – Emanuel Sanvisi
Marron: Losi Mi - Messiah
Bigi Poku: Dat Ding Is Niet Te Koop – Kankantrie
Latin: With Or Without You – Johnny Sky
House/Dance: Lean On – Major Lazor ft. DJ Snake & MO
Dancehall: Policeman – Eva Simons ft. Konshens
R&B/Hip Hop: Bum Bum – Kat Deluna ft. Trey Songz
Caribbean: Vagabond – Ricardo Drue

De action/thriller ‘Jurrasic World’ in 3D is voor de tweede week de film van de week bij TBL cinemas. De film die gaat over een park de ‘Isla Nublar’ die na 10 jaar open gaat waarbij een attractie om meer bezoekers aan te trekken fout afloopt trekt ook deze week de meeste bezoekers.

De Top40 geeft 40 kaarten weg voor de première van de theaterproduktie ‘Sick Society' op 30 juni. Win een kaart door 3 vragen te beantwoorden. Klik hier.
Advertenties

Friday 03 May
Thursday 02 May
Wednesday 01 May