Doekhie: Massameeting NDP Nickerie niet meer nodig
17 May 2015, 06:05
foto
Politiek coördinator van de NDP in Nickerie, Rashied Doekhie, op de wijkvergadering zaterdagavond.


De Nationale Democratische Partij (NDP) heeft zaterdag haar laatste openbare wijkvergadering belegd in Nickerie. De paarse partij heeft in alle ressorten van het district een vergadering gehouden, waarbij de kandidaten gepresenteerd werden aan de kiezers. De slotmassameeting die voor woensdag gepland was in Nickerie, is niet meer nodig volgens coördinator Rashied Doekhie.

"Nickerie is helemaal onder controle, we starten bij drie zetels voor de NDP in Nickerie", zei Doekhie op de wijkvergadering in de Westelijke Polder gisteravond. Voor vrijdag 22 mei is er een 'Woodstock party' gepland op het Volksplein, waarbij er vanaf 19.00 uur beachvolleybal demonstratie door drie teams uit Paramaribo zal zijn. The Beats, South South West en D.J.Gilly zullen voor de muzikale omlijsting zorgen. De NDP heeft gemeend om zo de verkiezingscampagne in Nickerie af te sluiten en direct de overwinning in het district aan te kondigen.

Het was de bedoeling dat de voorzitter Desi Bouterse bij de afsluitingsmassameeting op 20 mei de bevolking zou toespreken, maar de leiding van de partij in Nickerie, heeft hem verzocht om die districten te bezoeken waar het minder goed gaat. NDP gaat voor minimaal 3 van de 5 zetels in Nickerie, zegt Doekhie.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May