President betuigt medeleven met familie Van Ommeren
15 Apr 2015, 17:00
foto


President Desi Bouterse heeft publiekelijk zijn medeleven betuigd aan de nabestaanden van de piloot Perry van Ommeren en zijn gezin. Zij zijn omgekomen in een vliegtuigcrash zondag dichtbij het vliegveld van Fort Lauderdale in Florida.

Bouterse zei dat een heel gezin in de bloei van zijn leven op deze tragische manier het leven heeft gelaten. Dit heeft eenieder geschokt. Hij condoleerde de nabestaanden. Dit deed hij in een kort gesprek met journalisten vandaag.

"Dit heeft eenieder geschokt en wij zijn geschrokken. Het brengt je met je beide benen op de grond", zei de president. Hij wees er op dat zo een tragedie je weer eraan herinnert dat je maar tijdelijk op de aarde bent.

Zondag vloog het vliegtuig met het gezin in brand. Al brandend kwam het toestel op de grond en brandde voor een groot deel uit. Als eerste werd bekend dat het om een Surinaamse piloot gaat. Uiteindelijk bleek dat de vier leden van het gezin het leven hebben verloren. Via het ministerie van Buitenlandse Zaken werd de familie ingelicht.
Advertenties

Sunday 28 April
Saturday 27 April
Friday 26 April