Kleurrijke AC begint registratie met volkslied
09 Apr 2015, 12:57
foto
De aanhang van AC was goed vertegenwoordigd bij de registratie in Para.


De Alternatieve Combinatie (AC) komt vrolijk zingend naar binnen. De kleurrijke KTPI, ABOP en PDO-vlaggen sieren het terrein van het districtscommissariaat van Para. Geel, groen, wit, zwart en ook nog de bijbehorende paraplu’s worden meegedragen in de felle zon. Vlak voor de ingang staat iedereen in houding voor het volkslied: ‘Opo kondre man…’.

De drie kandidaten voor AC in Para lijsttrekker John Ceder, Ronny Mangoedikromo en Marlene Joden komen hand in hand aangelopen, terwijl de muziek en dans volop door de achterban wordt gestuwd.

Ceder zegt aan Starnieuws dat de combinatie duidelijk zichtbaar is. De AC is verzekerd van zetelwinst in Para. “Het grondrechten vraagstuk speelt in dit district. Boedelkwesties en andere zaken houden de ontwikkeling van het district gestaag tegen. Micro- ondernemerschap moet gestimuleerd worden en de jeugd moet vrijwel dezelfde kansen krijgen als kinderen uit andere districten”, vindt Ceder.

Ook Manoendikromo die voor KTPI op de lijst staat, komt overtuigend over. Hij zegt dat er hard wordt gewerkt in combinatie en teamverband en dat hij verzekerd is van een zetel voor de combinatie. Joden wil meer voor vrouwen iets in het district betekenen. Zij wenst met deze groep verder op te trekken. De registratie is vlot verlopen.

Wanita Ramnath
Advertenties

Monday 29 April
Sunday 28 April
Saturday 27 April
Friday 26 April