Santokhi benoemt Bahadoer tot deputy sheriff van Para
07 Feb 2015, 00:00
foto
Soeshma Bahadoer, VHP kernvoorzitter van Para-Oost is door voorzitter Chan Santokhi benoemd tot deputy sheriff van Para. (Foto: René Gompers)


Soeshma Bahadoer, VHP kernvoorzitter van Para-Oost, is vrijdagavond door 'sheriff' Chan Santokhi benoemd tot 'deputy sheriff' van het district. Het optreden van Bahadoer op een wijkvergadering van de NDP, waarbij er 500 VHP'ers zouden zijn overgelopen, is voor Santokhi 'het beste cadeau'. Bahadoer had openlijk ter plekke de 'echtheid' van de massa overloop aan de kaak gesteld. De VHP-voorzitter merkte op dat Bahadoer in haar eentje strijd geleverd heeft. Het optreden was een sheriff waard. Zij is alvast benoemd tot deputy sheriff (video) van Para.

Santokhi heeft toch nog 'in het klein' zijn 56ste jaardag alsnog gevierd in de Olifant. De politicus is vrijdagmorgen teruggekeerd uit Curaçao. Santokhi is verrast door het feestje dat de partij voor hem heeft georganiseerd. "Maar het beste cadeau heb ik gekregen ik toen ik op Curaçao was. Toen heeft de NDP een valse show weggegeven op Para. En als een echte VHP'er, als een echte 'Bahadoer' heeft zij opgetreden. Zij is een echte VHP vrouw. Toen ik dat zag, dacht ik dat wanneer ik terug ben, zal ik haar moeten eren."

Zij heeft als een 'sheriff' opgetreden, meent Santokhi. "Daarom benoem ik u tot deputy sheriff van Para". Bahadoer kreeg van Santokhi een 'ster' opgespeld en een 'cowboy' hoed op. Bahadoer rekent op de steun van de leden om verder te komen in haar politieke carrière.

René Gompers
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May