Pollack: 'Ik ben hier niet om naam te maken'
10 Jun 2014, 01:00
foto
Dc Remy Pollack krijgt een corsage opgespeld. (Foto: BIC Commewijne)


Commewijne schoner en leefbaarder maken door eenheid onder de bewoners in Commewijne. Dat is de eerste actie van de nieuwe districtscommissaris (dc) van Commewijne, Remy Pollack. De minister van Regionale Ontwikkeling Stanley Betterson heeft de dc maandag officieel geïnstalleerd. ''Ik ben hier niet om naam te maken maar te werken voor land en volk'', zegt Pollack.

Zijn werk als hoofdbestuurslid van de Nationale Partij Suriname (NPS) mist hij niet. ''Mij wacht een grotere taak''. Tijdens de installatie heeft de dc ondersteuning gekregen van NPS Commewijne, die ook aanwezig was. ''Het heeft mij heel goed gedaan dat ik die ondersteuning heb gekregen. Nu start het werk en dan moet ik voor iedereen werken, niet alleen voor de NPS'', benadrukt hij. Om de economie in Commewijne verder te laten groeien wil Pollack industrieterreinen opzetten. Om deze plannen te bewerkstelligen worden komende week al gesprekken gevoerd met ondernemers van Turkije en Maleisië.

''Dagelijks rijden duizenden mensen over de brug naar de stad. Wij kunnen hieraan een einde brengen als de mensen zelf in hun eigen district kunnen werken''. De nieuwe dc is ervan overtuigd dat hij in staat zal zijn op een waardige manier leiding te geven aan het district, omdat hij reeds een leidinggevende functie heeft vervuld bij het ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling. Met zijn installatie heeft Pollack zijn droom eindelijk waargemaakt. ''Het echte werk start nu'', zegt hij zelfverzekerd. Ook de ministers van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer Steven Relyveld, Justitie en Politie Edward Belfort, collega dc's en diverse genodigden woonden de installatie bij.

ASP
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May