UNASAT reikt eerste Bachelor getuigschriften uit
13 Dec 2013, 06:00
foto


De eerste afgestudeerden van UNASAT School of Management and Economics krijgen op zaterdag in hotel Torarica hun bachelor getuigschrift uitgereikt. Dit heuglijk feit zal feestelijk worden gevierd, te meer omdat deze studenten de studie binnen 3,5 jaar hebben afgerond, zegt het management van de school. Ook de propedeuse studenten die geslaagd zijn, krijgen hun certificaten uitgereikt.

De Anton de Kom Universiteit van Suriname (AdeKUS) is in samenwerking met de Hogeschool van Amsterdam met name het Domein Economie en Management, ondersteund door het IDPM in april 2010 onder de naam van 'Hogeschool van Paramaribo' gestart met de opleidingen Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde MER en Communicatiemanagement.

Verder uitgegroeid
De Hogeschool van Paramaribo is in september 2010 opgegaan in de Stichting University of Science and Technology Suriname. In april 2011 is UNASAT begonnen met de opleiding Bedrijfskunde MER in het district Nickerie. Volgens planning zal UNASAT in januari 2014 de eerste afgestudeerden van deze groep hebben.

De eerste School van UNASAT biedt de deeltijdse opleidingen Bedrijfseconomie en Accountancy, Bedrijfskunde, en Communicatiemanagement die met ondersteuning van de Hogeschool van Amsterdam zijn opgezet. In november dit jaar is een aanvang gemaakt met de tweede School van UNASAT, de School of ICT met de deeltijdse opleidingen Bedrijfskundige Informatica, Software Engineering en System Network Engineering. Het programma van deze opleidingen is eveneens afkomstig van de Hogeschool van Amsterdam met name het Domein Media en Communicatie.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May