Hesdy Pigot is paraat voor werk in assemblee
22 Nov 2013, 16:00
foto
Assembleelid Hesdy Pigot (Nieuw Front/NPS) naast partijgenoot Patrick Kensenhuis.


Hesdy Pigot (Nieuw Front/NPS) zei nadat hij toegelaten en verwelkomd was als lid van De Nationale Assemblee vanmiddag dat hij paraat is voor het werk. Nadat hij beëdigd werd en zijn geloofsbrieven goed werden bevonden, is hij toegelaten als het 51ste lid van het parlement.

Diverse fracties hebben Pigot verwelkomd. Hij is al jarenlang in de politiek en als secretaris van ex-president Ronald Venetiaan heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan. Assembleevoorzitter Jennifer Geerlings-Simons merkte op dat Pigot een zware job wacht. Ook de waarnemend fractieleider van de Mega Combinatie, André Misiekaba, zei dat het om een ervaren persoon gaat. Hij gaat ervan uit dat Pigot zijn ervaring zal gebruiken voor het parlementaire werk. Misiekaba rekent op een goede samenwerking met het nieuwe lid.

Nieuw Front-fractieleider Radjkoemar Randjietsingh toonde zich ook verheugd met de toelating van Pigot en beloofde de nodige ondersteuning. Hij greep de gelegenheid aan om Venetiaan te bedanken voor het vele werk dat hij heeft verricht voor land en volk. Ook Carl Breeveld (DOE), Paul Somohardjo (Pertjajah Luhur), Ronnie Brunswijk (A Combinatie) en Ronny Asabina (BEP) lieten zich lovend uit over Pigot. Het nieuwe assembleelid zal zich vooral sterk maken voor sport en een gezonde leefstijl. Hij is vol goede moed toegetreden tot de volksvertegenwoordiging.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May