'All of Me' vijfde week nummer 1 op Top40
15 Nov 2013, 04:00
foto
Lilian Tordjo en Mantje Karso op bezoek bij Top40.


Overal is de poku van John Legend te horen. 'All Of Me' is voor de vijfde week de nummer 1 in de Top 40. De nummer 2 positie wordt bezet door 'Baila Ku Mi Dushi'. De poku van John Clay en BMR stijgt met twee plaatsen, van 4 naar 2. De hekkensluiter van de top 3 is 'Personally' van P-Square. De guys van de groep uit Nigeria blijft stationair op 3.

Wat jij zeker moet weten is dat de Top40 deze week 'hoog' bezoek heeft. Lilian Tordjo en Mantje Karso van Irama Smeltkroes komen langs om te praten over de pop jawa hit van dit moment.

De poku die het hardst gestegen is in de Top40, 'de knaller van de week' is van de debuutzangeres Lorde. 'Royals' staat op haar eerste album 'The Love Club'.
De zangeres uit nieuw Zeeland stijgt met 'Royals' van 20 naar nummer 10.
'Main Rang Sharbato Ka' is de titel van de song die deze week het hoogst nieuw binnenkomt. Atif Aslam en Chinmayi Sripaada doen de vocals van de 'Arrogante Nieuweling' deze week. Het komt nieuw binnen op nummer 27.

Nog meer nieuw deze week:
-'Mi Boto': Het is een gospeltune van de Surinaamse artiest Bijciel Watsaam 'Mi Boto' nieuw op 29.
- 'Fara': Nog een Surinaamse poku komt nieuw binnen op de lijst en wel van Tjatjie ft. Donavey. De eerste samenwerking van de twee artiesten lijkt succesvol, want met 'Fara' komen ze in 1 keer op nummer 31 te staan.
- 'Soema Hab Na Feest': Sabakoe is terug. Dit is de nieuwste poku van de groep en daarmee scoren ze de laatste nieuwe hit deze week, op 38.

Tot slot de nummers 1 uit de bijzondere lijsten:
Hindi: Main Rang Sharbato Ka-Atif Aslam & Chinmayu Sripaada
Pop Jawa: Wes Dadi Bodjoku-Irama Smeltkroes
Suripoku Hitshow: Tjaipi Lobi- Kenny B ft Tekisha Abel
Gospel: Fa Mi Sa Loes Yu-Asgar ft. Rashley
Marron: Moni Bate- Norma Sante
Bigi Poku: Rugtas- Cyriel EN The more Love band
Latin: Loco- Enrique Iglesias ft. Romeo Santos
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May