Cheung komt terug op haar besluit
10 Jul 2013, 17:00
foto
Noreen Cheung


Parlementariër Noreen Cheung (Mega Combinatie/NDP) heeft besloten te blijven participeren als lid van de vaste commissie van Defensie, Sport- & Jeugdzaken en Buitenlandse Zaken. Zij kwam terug op haar eerder besluit na een gesprek met de leiding van haar fractie.

“Ik had inderdaad besloten mij uit de commissies terug te trekken, omdat ik door mijn fractie werd beschuldigd niet of nauwelijks te participeren”, zegt Cheung om verduidelijking gevraagd aan Starnieuws. Het assembleelid heeft gisteren nadat zij vond dat ze door haar fractie onheus was behandeld, aangegeven dat zij dan onmiddellijk uit de commissies stapte. Dit gebeurde tijdens een fractieoverleg van de Mega Combinatie. Tijdens de huishoudelijke vergadering heeft de leiding van de fractie verzuimd haar besluit mee te delen aan voorzitter Jennifer Geerlings-Simons. “Ik heb toen gevraagd om het woord en heb het zelf gedaan. Dat is niet in goede aarde gevallen bij mijn fractie", zegt Cheung.

Cheung spreekt overigens tegen dat zij slecht heeft geparticipeerd in de vaste commissies. “Misschien wat verzuimen en die waren nauwelijks een of twee keer, maar ik heb wel afgemeld”. Cheung zegt dat zij nog altijd haar politieke ambities heeft, maar kijkt uit naar wat de toekomst met zich meebrengt. “Ik hoop op het beste, maar bereid me wel voor op het slechtste”, zegt zij.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May