Dhamaka TV stopt na zes jaar met jongerenprogramma
02 Jun 2013, 04:00
foto


Het was een moeilijk besluit voor het team om te stoppen met het jongerenprogramma Dhamaka tv. Zes jaar lang was het programma te zien op de beeldbuis. Vrijdag is de laatste aflevering vertoond. Productieleider Ulrich Pansa zegt aan Starnieuws dat het moeilijk was om sponsoren te vinden, waardoor het programma niet gecontinueerd kon worden.

Het team zegt in de afgelopen zes jaar veel te hebben geleerd. Er zijn veel vrienden gemaakt en op een leuke manier werden jongeren van informatie voorzien. "Nee, de mensen die betrokken waren bij Dhamaka tv, zijn niet brodeloos geworden", antwoordt Pansa op een vraag. "Wij blijven werken aan producties in samenwerking met Lime Media Suriname, maar dit programma konden wij niet meer voortzetten".

Het programma was wekelijks te zien op de televisie en duurde 45 minuten, waarbij uiteenlopende onderwerpen werden belicht. "We kunnen geen gebruik meer maken van de woorden 'tot de volgende keer', maar we kunnen wel zeggen 'see you soon'", waren de laatste woorden tijdens de uitzending vrijdag. Dhamaka tv werd gepresenteerd door Rodney Deekman, Dahira Pollack en Djiovanni Braam. Julio Accord was de cameraman en de eindverantwoordelijke was Steven Darthuizen. "Wij nemen geen afscheid als bedrijf, want wij hebben nog andere producties", zegt Pansa.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May