Brunswijk wil gooi doen naar presidentschap in 2015
07 Apr 2013, 03:30
foto
Een deel van het publiek in het André Kamperveenstadion.


Showpromotor Ronnie Brunswijk, voorzitter van ABOP/A Combinatie, heeft vannacht in het André Kamperveenstadion meegedeeld dat hij alle armen rijk wil maken. In 2015 zal hij een gooi doen naar het presidentschap, deelde hij op het podium mee, voordat de Amerikaanse rapper Rick Ross optrad. Het was behoorlijk druk in het stadion. Voertuigen waren tot aan de Henck Arronstraat geparkeerd.

Met loeiende sirene zijn Brunswijk en gevolg naar het stadion gekomen. Hij hield bij aankomst een korte toespraak. "Ik wil alle armen in Suriname rijk maken. Als je huis op de veiling is beland, bel dan naar Bravo. Als je US$ 100 nodig heb, dan bel je naar Bravo", zei Brunswijk, ook bekend als Romeo Bravo. Hij deelde hierna enkele biljetten van US$ 100 uit aan vrouwen die in zijn buurt waren.

Ondersteuning voor Brunswijk
Brunswijk was duidelijk in zijn sas. Hij is blij dat Rick Ross naar Suriname is gekomen. De artiest heeft ongeveer een uur opgetreden. De artiest zong diverse bekende hits. Het publiek reageerde enthousiast, maar wilde duidelijk meer. De show is goed geslaagd, wat ook de bedoeling was van Romeo Bravo. Op gegeven moment zijn de poorten opengegooid waardoor veel meer mensen binnen zijn gegaan. Toen werd de situatie wel chaotisch in het stadion.

"De volgende artiest die komt is Rihanna. Dat zal op 6 augustus gebeuren", deelde Brunswijk mee. Hij merkte op dat omdat hij flink wat goud verdient mensen jaloers op hem zijn. Maar hij is van plan door te gaan en zich sterk te maken voor presidentschap. Rick Ross heeft het publiek gevraagd om Brunswijk te ondersteunen om president van het land te worden. "All we do is win win win, no matter what...", zong de rapper met Brunswijk naast hem op het podium. Brunswijk had een tas met geld bij zich en gooide de biljetten naar het publiek. De menigte was door het dolle heen, maar klaagde wel dat het optreden kort was. De show duurde tot 2.30 uur. Rick Ross vertrekt rond zes uur in de ochtend weer uit Suriname.
Advertenties

Wednesday 30 November
Tuesday 29 November
Monday 28 November