Betrokkenheid belangrijk bij Vision 2030
16 Jan 2013, 22:00
foto
VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi (rechts) overhandigt de nieuwe lidmaatschapskaart aan zijn voorganger Ramdien Sardjoe. (Foto: Raoul Lith)


Voorzitter Chandrikapersad Santokhi heeft vandaag bij de viering van 64 jaar VHP benadrukt dat de betrokkenheid van eenieder bij Vision 2030 erg belangrijk is. Hij zegt dat de VHP slechts een initiatiefnemer is. De politieke partijen zullen na afloop van de conferentie samen moeten werken om de belangen van de volgende generatie veilig te stellen.

Stanley Raghoebarsing, voorzitter van het Wetenschappelijk Bureau van de VHP, deelt mee dat uitvoering van Vision 2030 een aangelegenheid is van alle politieke partijen, maatschappelijke organisaties, het bedrijfsleven, religieuze organisaties, de jongeren en andere belanghebbenden uit de gemeenschap. “De machtsverhoudingen in de wereld zijn aan het veranderen. Wij zijn met iedereen bevriend, maar wij moeten nu al plannen met wie wij verder gaan samenwerken. Wij moeten doelen halen om armoede te bestrijden in ons land. Het doel van Vision 2030 is natievorming en stuurkracht”, stelt Raghoebarsing.

Meer betrokkenheid
Santokhi benadrukt dat de VHP het afgelopen jaar heeft besloten om meer sociaal betrokken te zijn. Zo zijn er sportprogramma’s uitgewerkt, gezondheidsprogramma’s, trainingen en multiculturele activiteiten. Van de 20.000 lidmaatschapskaarten zijn er 15.000 de deur uit. Hiervan zijn er 7500 reeds binnen en geverifieerd. Het eerste digitale lidmaatschapskaart mocht gewezen voorzitter van de VHP, Ramdien Sardjoe in ontvangst nemen. “Ik ben blij dat de partij de principes van de VHP hoog in het vaandel houdt en beter georganiseerd is. De digitale kaart is een identiteit, geeft jou toegang en is modern”, vindt Sardjoe.

Maaltie Sardjoe, secretaris van de VHP, heeft het Actieplan 2013-2015 overhandigd aan Santokhi. Hierin zijn alle activiteiten en strategische doelen van de partij opgenomen. Ook waarden, missie en visie van de partij zijn erin verwerkt.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May