FM Gold viert tweejarig bestaan
26 Dec 2012, 08:00
foto
Productiestudio FM Gold


Het is vandaag precies twee jaar geleden dat FM Gold (92.7 FM) begon met proefuitzendingen, onder leiding van technisch directeur Roberto Ernst. Ook deze kerstmis wordt het publiek extra verwend met kerstmuziek. De leiding kijkt tevreden terug op de afgelopen periode.

De best beluisterde programma’s zijn 'Nyunsu ini Sranan Tongo' en het drie uren durende actualiteitenprogramma op de zondagmiddag. Presentator Roberto Ernst bespreekt met de wetenschapper/politiek analist Guillermo Samson de actuele zaken van de afgelopen week. Hiervoor worden ook studiogasten uitgenodigd. Ook het informatief programma 'Vizier' op de zondagavond met Glenn Truideman wordt doet het goed, zegt Ernst.

Directie en medewerkers zijn vol lof over hetgeen bereikt is in de afgelopen twee jaar in radioland. De muziekformule is succesvol geweest. Volgens Ernst wil de gemiddelde luisteraar genieten van rustgevende en herkenbare muziek. Ernst hoopt in 2013 nog enkele ‘nieuwe stemmen' via deze zender te introduceren. In klein verband zal het tweejarig bestaan van het bedrijf worden herdacht. In 2013 wordt de uitzending van FM Gold verder geautomatiseerd. Door de zendkracht te verbeteren, zal het radiostation ook te beluisteren zijn in Coronie, Nickerie en Marowijne.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May