Jongerenbestuur NDP Commewijne bestaat uit 19 personen
15 Dec 2012, 10:00
foto
De bestuursleden van de jongerenafdeling Commewijne van de NDP.


Het jongerenbestuur van de Nationale Democratische Partij (NDP) Commewijne bestaat uit negentien personen. Ishaak Sjamoen is de voorlopige voorzitter van deze jongerenafdeling. In Para, Marowijne, Nickerie en Coronie zijn er al jongerenbesturen geïnstalleerd.

Rajiv Ramsahai, zal de trekkersrol vervullen in het bestuur. Hij maakte de jongeren duidelijk dat er veel werk te doen is in het district. Zij zullen de taak hebben om de problemen en minpunten in het district te identificeren en het bespreekbaar maken, zodat er veranderingen zullen komen. “Wij zijn de Nationale Democratische Partij met hoofdletter D. Samen moeten wij werken voor en met onze landgenoten aan het opbouwen van ons land Suriname", zei hij.

De voorzitter van NDP-jongeren, tevens hoofdbestuurslid Sergio Akiemboto gaf aan dat decentralisatie en een betere organisatie van belang zijn voor het bestuur, omdat zaken dan daardoor beter aangepakt kunnen worden. Akiemboto gaf aan dat alle jongeren zich moeten bundelen en dat ze moeten opkomen voor hun eigen belangen en voor die van hun omgeving.
Parlementariër Jenny Warsodikromo zei heel blij te zijn met dit initiatief. Zij gaf aan dat het de eerste keer is dat er een jongerenbestuur van de NDP geïnstalleerd is in het district. Zij moedigde de jongeren aan niet te schromen om naar advies te vragen indien zij dat nodig achten.
Advertenties

Monday 29 April
Sunday 28 April
Saturday 27 April