Heel weekend feest rond 25 november in Nickerie
02 Nov 2012, 06:00
foto
Districtscommissaris Wedperkash Joeloemsingh


De activiteiten rond de viering van de 37ste verjaardag van de republiek Suriname zullen in Nickerie op vrijdag 23 november beginnen. Dan zal het open scholierensongfestival worden gehouden in het Nickerie Indoor Stadion in de Van Pettenpolder. Districtscommissaris tevens commissie voorzitter viering 25 november 2012, Wedperkash Joeloemsingh, zegt aan Starnieuws dat diverse activiteiten gepland zijn.

Op zaterdag is er op het Corantijnstrand de jaarlijks terugkerende dragrace, die van 9.00 tot en 17.00 uur zal duren. In de avonduren zullen diverse artiesten optreden. Zeker twee muziekformaties van Nickerie en een drietal Nickeriaanse jongeren, dat speciaal voor de viering van 37 jaar onafhankelijkheid een lied heeft gecomponeerd, zullen hun kunnen tonen. Op die avond is er een verrassing waarbij diverse buitenlandse artiesten zullen optreden.

Voor zondag 25 november zijn in de ochtenduren de minuutschoten gepland, gevolgd door de jaarlijkse decoraties. Daarna zal het borstbeeld van Mr. Jagernath Lachmon onthuld worden en in de middaguren zal de parade en het defilé gehouden worden. Op diverse locaties in het district zijn er sportactiviteiten gepland. In de avonduren is er een afterparty met enkele muziekgroepen uit Paramaribo en een vuurwerkshow.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May