Man veroordeeld voor betasten vrouw tijdens houseparty
05 May 2021, 03:32
foto


Dwayne O. is dinsdag veroordeeld, omdat hij een jongedame heeft betast aan haar borsten en zitvlak op 12 februari. Ook pleegde hij seksuele handelingen met haar. Rechter Duncan Nanhoe heeft hem gevonnist tot veertien maanden celstraf waarvan twee voorwaardelijk, onder aftrek van de tijd in voorarrest doorgebracht met een proeftijd van twee jaar.

In de avond van 12 februari was een houseparty op Ephraimszegen. Het slachtoffer ging samen met een jongeman naar het feest waar ook Dwayne O. aanwezig was. Zij had bier gedronken en besloot op den duur op een bed te gaan liggen. Zij schrok wakker toen zij pijn voelde aan haar geslachtsdeel. Het was donker in de kamer waarna zij de lichten aanmaakte. Zij zag dat Dwayne O. op het bed lag.

De man bekende de jongedame te hebben betast, maar ontkende dat hij seksuele handelingen met haar heeft gepleegd. De rechter merkte dat Dwayne O. bij de politie en op de zitting had bekend over de seksuele handelingen, maar is hierop teruggekomen. Advocaat Radjesh Bhoewar onderstreepte dat Dwayne O. niet bewust het slachtoffer heeft aangeraakt aan haar borsten en zitvlak. Hij sloeg acht op de geneeskundige verklaring waaruit blijkt dat er geen geslachtsgemeenschap met de jongedame is geweest. Dwayne O. gaf toe fout te zijn en betuigde spijt. 
Advertenties

Saturday 04 May
Friday 03 May
Thursday 02 May