Drie vrouwen en een man aangehouden in drugszaak
18 May, 10:36
foto


Vier personen, drie vrouwen en een man, zijn aangehouden voor overtreden van de Wet op Verdovende Middelen. Het Bestrijding Internationale Drugs Team (BID-Team) heeft de vorige week Melissa W. (30) op de Johan Adolf Pengel Internationale luchthaven aangehouden, waarna zij werd overgedragen aan de Narcotica Brigade.

De vrouw stond op vertrek naar Nederland. Tijdens controle werd  in haar reiskoffer twee flessen parfum inhoudende 410 milliliters vloeibare cocaïne aangetroffen en in beslag genomen.

Bij de voorgeleiding verklaarde Melissa W. dat zij de flessen parfum van Ariana P. (27) had ontvangen. Op haar aanwijzing werd deze verdachte op haar woonadres opgespoord maar niet aangetroffen. Zij meldde zich aan op de afdeling Narcotica Brigade aan en verklaarde dat zij de flessen met parfum ontvangen had van haar vriend Ernesto K. (23).

De vriend werd opgespoord en aangehouden. Hij gaf op zijn beurt aan dat hij de flessen parfum van Sherona A. (25) ontvangen had. Hangende het onderzoek zijn alle vier verdachten door de politie in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie, meldt de politie Public Relations. 

Monday 23 September
Sunday 22 September
Saturday 21 September