Leo Victor erkent met 1-0 zijn meerdere in IMT
24 Feb 2019, 01:01

Leo Victor heeft na 12 wedstrijden het hoofd moeten buigen. Inter Moengo Tapoe (IMT) was de boosdoener. Zaterdag werd Leo-Victor in het Ronnie Brunswijk stadion met 1-0 verslagen. Het werd een tactische wedstrijd waarbij het soms ook hard en fysiek aan toeging.

De ruststand in deze belangrijke eerste divisie wedstrijd was 0-0. In deze helft kwamen beide ploegen dichtbij een doelpunt. Pas in de tweede helft kwam de doorbraak. De pas aangetrokken aanvaller Miguel Molle maakte in de 64e minuut de enige treffer van de wedstrijd. Hij werd vanuit rechts aangespeeld, ontving de bal en met een prachtig schot verschalkte hij doelman Sersinio Profijt van Leo Victor. Molle heeft in twee wedstrijden steeds als invaller twee keer het net weten te vinden. In de vorige wedstrijd van zijn club tegen SV Broki stelde hij ook al de overwinning veilig door de 3-2 (4-2) binnen te schieten.

Trainer Jozef Joekoe is tevreden met het geleverde spel van Inter. "We hebben het spel van Leo Victor geanalyseerd en hebben gepast antwoord hierop gevonden. We weten dat ze snelle flanken hebben. De vleugelverdedigers van ons hebben hierop goed ingespeeld en veel van de aanvallen van Leo Victor onschadelijk gemaakt."

Inter blijft in deze competitie ongeslagen en is de koploper Leo Victor met 1 competitiepunt minder, genaderd. Met 13 wedstrijden gespeeld, is Leo Victor blijven steken op 34 competitiepunten. Inter heeft er 33. Beide ploegen worden op de hielen gezeten door landskampioen Robinhood.