NPS werkt aan strategisch plan verkiezingen 2020
12 Jan, 22:38
foto
NPS-toppers in een workshop om een strategisch plan op te stellen voor de verkiezingscampagne.


De Nationale Partij Suriname (NPS) buigt zich over de strategische aanpak naar de verkiezingen van 2020 toe. Toppers van de groene partij hebben zaterdag in Grun Dyari deelgenomen aan een workshop met het team van consultant Humphrey Bendt. De NPS ontwikkelt een strategisch en effectief verkiezingsplan.

NPS-voorzitter Gregory Rusland vindt het belangrijk dat het hoofdbestuur samen met toppers uit de partij brainstormt over verschillende strategieën die te maken hebben met de verkiezingen. Na mei 2020 ziet de NPS een nieuwe regering aantreden gevormd door de groene partij. De workshop moet inzichten geven, om bewustwording bij het volk te creëren, zodat het tot het besef komt dat de frambo weer moet schijnen.

Bendt was samen met zijn teamleden Robby Rijssel en Steve Reyme aanwezig op de bijeenkomst. Zij gingen samen met de NPS'ers in op het beoogde doel. Rijssel lichtte toe dat het gaat om het faciliteren van strategische werkzaamheden die door de NPS opgepakt worden.

Het team Bendt biedt ondersteuning voor het faciliteren en begeleiden van het campagneplan dat nu gemaakt moet worden. De input van de NPS-leden is erg belangrijk want hun bijdrage zal zorgen voor een effectief strategisch campagneplan om de verkiezingen te winnen.