NPS-afdeling 'Groenlicht' gaat voor verkiezingswinst
15 Dec 2018, 12:35
foto
NPS-onderafdeling van Paramaribo, 'Groenlicht'. Het bestuur wordt geleid door Rayen Vyent, derde van links.


NPS-hoofdbestuurslid Hesdy Pigot heeft vrijdag het bestuur van de onderafdeling 'Groenlicht' te Zorg en Hoop geïnstalleerd. Deze onderafdeling van Paramaribo wordt geleid door Rayen Vyent. Hij voerde aan dat deze regering niet in staat is de noden van het volk te verlichten. Er moet een nieuwe regering komen die leiderschap toont.


Pigot motiveerde de aanwezigen om hun schouders onder het werk te zetten. De verkiezingen die 'zwaar' zijn. Er zijn nog 17 maanden te gaan. Pigot waarschuwde dat er partijen zullen zijn die alles in het werk zullen stellen om de NPS uit te schakelen zodat zij de verkiezingen kunnen winnen. Hij gaf zijn gehoor mee om in aanloop naar de verkiezingen huis aan huis te gaan om de bevolking de situatie van het land voor te houden en op welke wijze de NPS bij een verkiezingsoverwinning daar verandering in kan brengen.

Vyent zei dat alleen de NPS in staat is de situatie in het land te keren. "Ik heb vertrouwen in de partij. De NPS na mama borsu en dat kan tya Sranan in bun watra."
Vijent zal samen met Andy Denkers, Rowin Vyent, Shy Ann Sylvester, Vincent Walker en Louis Cronie de onderafdeling leiden.
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April