Rusland: Brokopondo verdient beter
10 Dec, 06:38
foto
NPS-voorzitter Gregory Rusland (midden) met het nieuwe afdelingsbestuur van de partij in Brokopondo. Naast hem (links) afdelingsvoorzitter Lision Wens.


Brokopondo verdient beter en moet weer een NPS-district worden, zodat het tot ontwikkeling gebracht kan worden. Dit zei partijvoorzitter Gregory Rusland bij de installatie van het afdelingsbestuur van Brokopondo, zondag. Het nieuwe afdelingsbestuur staat onder leiding van Lision Wens.

Rusland vroeg de aanwezigen tijdens de vergadering of zij het goed vinden hoe het land wordt bestuurd. Eenieder was het eens met de politicus dat het niet goed gaat met Suriname. Rusland gaf aan dat de NPS genoeg geld in 's lands kas had gelaten toen zij aftrad. Het geld is de afgelopen jaren verbrast, stelde hij.

"Als wij dit jaar onder de loep nemen, dan zien we dat er veel schulden gemaakt zijn de afgelopen tijd. De komende regeringen zullen de schulden moeten betalen. Het land wordt niet verantwoord bestuurd," zei Rusland. "U moet ervoor zorgen dat de NPS terugkomt in de leiding van het land in 2020." Hij benadrukte dat het belangrijk is dat de NPS weer de leiding van het land overneemt om orde op zaken te stellen.