Sapoen bij 1 jaar HVB: Bestaansrecht bewezen
29 Oct 2018, 20:21
foto
Een van de activiteiten bij 1 jaar HVB was een wandelloop. 'Een belangrijk speerpunt van de partij is een goede gezondheid. Deze begint bij het individu.


De Hervormings- en Vernieuwingspartij (HVB) zal het startsein geven van de verkiezingscampagne op 25 november, bij de 43e Onafhankelijkheidsdag. Dit deelt politiek leider Raymond Sapoen mee. Afgelopen weekend heeft de HVB met verschillende activiteiten haar eenjarig bestaan gevierd.


De verjaardag werd vrijdag ingeluid met een dankdienst. Geestelijken hebben in hun smeekbedes dank uitgebracht aan de Almachtige voor het afgelopen jaar, dat in harmonie en met wederzijds respect een goed verloop heeft gehad. Op deze avond werden ook ook de stichting In de Ruimte; Matoekoe; Sukh Dhaan, en Huize Elim van de Here herdacht. Zij kregen elk een waardebon van SRD 1500.

Zaterdag is een wandelloop van 5,5km gehouden vanuit het HVB-centrum aan de Benjaminstraat. Met deze loop wil de partij het bewustzijn van de samenleving vergroten dat bewegen belangrijk is voor een gezond leven. De slogan van de loop was daarom ook, HVB E BRIBI INI WAN GOSONTU LIBI!, waarbij een belangrijk speerpunt van de partij, namelijk goede gezondheidszorg, werd uitgedragen. Door op deze dag samen te lopen, heeft de partij geprobeerd deze awareness te vergroten onder de Surinaamse bevolking.

Sapoen gaf in zijn verjaardag speech aan dat ondanks de turbulente economische situatie, we langzaam uit het dal klauteren. De partij heeft hard aan de weg getimmerd en heeft bewezen bestaansrecht te hebben, stelde de politicus. Hij riep de aanwezigen op in alle eenheid op te trekken en bezield te blijven door de vernieuwingsidealen. “Hervorming van onze economie en maatschappij zal altijd weerstanden oproepen en kost vooral tijd. De HVB zal altijd een bijdrage hierin leveren."

De herdenking werd afgesloten met de HVB-copa U17 finale. Sport neemt een grote plaats in binnen de partij en het vormen en bewustmaken van de jongeren om te sporten ziet zij als een van haar voorname taken.
Advertenties