Ramnandanlal verkiezingscoördinator van PALU in Wanica
14 Mar, 02:32
foto


De verkiezingscampagne van de PALU zal in Wanica worden geleid door Henk Ramnandanlal, ondervoorzitter van deze partij. Ramnandanlal is tevens ex-DNA lid. Hij heeft reeds contact gemaakt met vooraanstaande personen en groepen van mensen in het district, dat van oudsher bekendstaat als een landbouwdistrict. Voorzitter Jim Hok deed de mededeling maandag tijdens de viering van 41 jaar PALU in het partijcentrum, meldt de partij in een persbericht.

De PALU geeft aan dat Wanica een groot district is, met veel groeimogelijkheden, maar ook veel problemen. Er is nooit met veel aandacht gekeken naar de problemen van grote groepen van mensen die daar wonen en naar de groeimogelijkheden in het district. Het district is steeds meer ongepland aan het verstedelijken. Wij maken nu mee hoe slecht het in Paramaribo is gesteld, omdat daar ook planning heeft ontbroken en nog steeds ontbreekt, staat in het persbericht.

De gevolgen zijn ernstig: slechte doorstroming van en chaos in het verkeer, slechte ontwatering, gebrek aan voldoende voorzieningen zoals onderwijs, in diverse gebieden het ontbreken van gezondheid en maatschappelijke zorg etc. etc.

Hoewel Wanica van oudsher een landbouwdistrict is, is bekend dat ook in Wanica de landbouw heel weinig aandacht en ondersteuning krijgt van de regering, meent de PALU. Ondanks de vele beloften die op diverse momenten zijn gedaan.
Ramnandanlal zal er alles aan doen om de PALU in Wanica hard en duidelijk op de kaart te zetten. Hij zal onder meer met de bewoners en diverse groepen praten over vooruitgang van het district en over concrete projecten die tot uitvoering gebracht zouden kunnen worden.