Ex-korpschef Hunsel leidt Ondersteuningsteam KPS
21 Jul 2017, 01:44
foto


Ex-korpschef Carlo Hunsel is belast met de leiding van het Ondersteuningsteam Korps Politie Suriname (KPS). Dit team is donderdag ingesteld door waarnemend minister Ferdinand Welzijn van Justitie en Politie. De overige leden zijn: Carlos Lie Foe Sjoe, Lucretia Redan en Georgine Acton. Hoofdcommissaris Antonio Chin voert het bevel van het Korps Politie Suriname. Tijdens zijn afwezigheid zal commissaris Guno Roosenhoff belast zijn met de waarneming.

Het initiatief voor dit team is genomen na het afscheid van korpschef Agnes Daniël. Om de gang van zaken binnen het korps geordend te laten lopen, is het Ondersteuningsteam in het leven geroepen. Dit team is voor een jaar ingesteld.

Het Ondersteuningsteam heeft onder meer tot taak het bijstaan van de huidige leiding van het KPS over allerhande vraagstukken over de gewapende macht. Er moet een gezonde en productieve arbeidsorganisatie in het belang van de Republiek Suriname worden bereikt. Welzijn heeft de Surinaamse Politiebond geïnformeerd over het Ondersteuningsteam. De bewindsman spreekt de hoop uit dat de gestelde doelen binnen de vastgestelde tijd zullen worden afgerond.
Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April