Sportweekend afgesloten met uitreiking schoolpakketten
27 Sep 2016, 21:02
foto
De schoolpakketten worden gesorteerd. (Foto: De Raaf)


Een sportweekend georganiseerd door het ministerie van Sport en Jeugdzaken, is zaterdag afgesloten in het BEP-centrum aan de Nieuw Weergevondenweg, met de overhandiging van 150 schoolpakketten aan kinderen uit minder draagkrachtige gezinnen. Het ging om de laatste tranche van 750 pakketten die jongerenorganisatie ‘De Raaf’ in de vakantie heeft geschonken aan schoolkinderen.

De 750 schoolpakketten zijn deel van het programma van de Sustainable Development Goals (SDG) dat georganiseerd wordt door de UN SDG jeugdambassadeurs. DNA-lid en BEP-voorzitter Celsius Waterberg en Edgar Dikan (minister van Regionale Ontwikkeling) waren aanwezig bij de uitreiking. Jimmy Jowintini en Adoime Seedo deelden hun succesverhalen met de aanwezige scholieren. Zij inspireerden de scholieren om het nieuw schooljaar fris en vol goede moed te starten en succesvol af te ronden.

Aan het sportweekend hebben jongeren uit de verschillende volksbuurten in de omgeving Latour, Ephraimzegen, Winti Wai, Pontbuiten en SunnyPoint meegedaan, meldt de voorlichting van ‘de Raaf.
Advertenties

Tuesday 19 March
Monday 18 March
Sunday 17 March