Slachtoffer in kritieke toestand; belager ook in ziekenhuis
21 Aug 2016, 21:12
foto


Brian W. (43) is in kritieke toestand opgenomen in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, nadat hij enkele malen is verwond met een mes. De verdachte, Henry, is ook gewond aangetroffen door de politie. Zij longen zijn doorboord met een hooivork. Hij ligt onder politiebewaking in het ziekenhuis. Zijn situatie is stabiel.

De politie van Uitvlugt deed na een telefonische melding de kruising Tabiki- en de Asidonhopostraat aan voor onderzoek. Brian werd liggend op het wegdek aangetroffen en was niet aanspreekbaar.

Volgens het voorlopige onderzoek is gebleken dat het slachtoffer bevriend is met de verdachte Henry, die zonder toestemming zijn fiets had genomen. Brian ging naar de woning van Henry en vroeg naar zijn fiets. Henry weigerde het rijwiel af te staan. Hij pakte toen twee stenen, gooide die naar Brian, maar miste. Brian liep weg en ging naar de winkel. Tijdens het afrekenen, werd hij door Henry, die hem achterna was gegaan, met een scherp voorwerp gestoken. Brian rende de winkel uit en zeeg neer op het wegdek.

Henry maakte zich na zijn daad uit de voeten. De politie trof hem in de directe omgeving op het wegdek aan met een steekverwonding. Er werd ook een hooivork, besmeurd met bloed, aangetroffen en in beslag genomen. Het vermoeden bestaat dat Henry door een derde persoon moet zijn aangevallen met de hooivork. De politie van Uitvlugt is belast met het verdere onderzoek, meldt de afdeling Public Relations.
Advertenties

Saturday 27 April
Friday 26 April
Thursday 25 April