JVS-Business Group heralloceert voor woningbouwproject
29 Jul 2016, 00:00
foto
Vijai Joella, voorzitter van JVS-Business Group


Veel bedrijven moeten aanpassingen plegen om het hoofd boven water te kunnen houden. Diverse ondernemers kijken ook naar andere mogelijkheden. Vijai Joella, voorzitter van JVS-Business Group, zegt aan Starnieuws dat door de verslechterde financieel-economische situatie, de koopkracht enorm gedaald is. De bedrijven die bij JVS-Business Group zijn aangesloten wordt geadviseerd om investeringen in handelsactiviteiten te verlagen en de beschikbare middelen te alloceren naar de constructie -, productie- en dienstverleningssector.

Bij JVS-Business Group zijn 69 bedrijven aangesloten. Intussen is begonnen met het woningbouwproject, waarbij 4000 huizen landelijk opgezet zullen worden. Door de huizenbouw kunnen aangesloten aannemingsbedrijven economische activiteiten blijven ontplooien. Bedrijven die een minder goede financiële performance hebben, zijn in verband met de reorganisatie en versterking in de sanering geplaatst, zegt Joella. Door stagnaties in ontvangsten niet alleen bij de overheid maar ook vanuit de particuliere sector, om schuldeisers tegemoet te komen, is in sommige gevallen de veilingsprocedure ingezet.

De beschikbare middelen zullen dan aangewend worden voor investeringen in onder andere de woningbouwprojecten. Zo zijn er voor de maand juli 91 arbeidsplaatsen die in problemen zijn geraakt door voornamelijk sluiting van retail business, opgenomen en gefaciliteerd door de bedrijven in het woningbouwproject, deelt Joella mee.

Met herallocatie, reorganisatie maatregelen en de investering in de constructiesector, hoopt de businessgroup zorg te dragen voor consolidatie en groei van de bedrijfscapaciteit in slechtere financieel-economische tijden.
Advertenties

Tuesday 19 March
Monday 18 March
Sunday 17 March
Saturday 16 March