Health Control houdt gezondheidsdag
05 Feb 2016, 21:18
foto
Activiteiten van Medisch Laboratorium Heath Control.


Onder de naam Health Day Toekomst, geeft het medisch laboratorium Health Control NV, terug aan de gemeenschap. Zaterdag kunnen bewoners van de omgeving Toekomstweg-Knikkerstraat op het terrein van de kliniek terecht voor uiteenlopende gezondheidsadviezen. Met dit evenement beoogt de organisator een gezonde leefstijl te bevorderen.

In samenwerking met de partners Life balance, Yam en Pro Health zal de bewustwording van de plaatselijke gemeenschap over een gezonde leefstijl, worden gestimuleerd. Middels sportworkshops, lichaamsonderzoek, voedingsadvies, diverse presentaties, infoboots en seksuele voorlichting zal Health Control NV een proactieve bijdrage leveren aan een gezondere samenleving.

Health Day Toekomst heeft het karakter van een gezinsactiviteit en begint reeds om 07:00 uur bij Health Control Toekomst. De gemeenschap kan naast de eerder genoemde activiteiten ook terecht voor suikermetingen en als laatst staan fosten prey op het programma. Het geheel wordt om 11:00 uur afgesloten.
Advertenties

Saturday 27 April
Friday 26 April
Thursday 25 April