Bouva: Met studie Public Administration heb ik meer tools
23 Aug 2015, 08:21
foto
Melvin Bouva MPA LLB


Melvin Bouva (vicevoorzitter van De Nationale Assemblee) is behalve jurist nu ook afgestudeerd als Master of Public Administration (MPA) bij het FHR Institute for Social Studies. Bouva zegt aan Starnieuws dat met het behalen van zijn bul de inspanning van vier jaar is beloond.

Na succesvolle afronding van de rechtenstudie op de Anton de Kom Universiteit van Suriname, besloot Bouva zich te verdiepen in Public Administration. Dit idee ontstond bij hem toen hij voorzitter was van het Nationaal Jeugdparlement. Daarna werd hij gekozen als Assembleelid en hij wilde zich verder verdiepen in het bestuurlijke. Daarom besloot hij zich in te schrijven bij het FHR Institute for Social Studies, dat zijn vijftiende verjaardag vrijdag herdacht.

Bouva zegt dat hij van hieruit verder gaat met het werk in het bestuurlijke. Door de studie heeft hij veel meer inzicht gekregen. Hij heeft nu meer kennis en mogelijkheden om het werk beter te doen. "Ik bruis van energie en weet dat ik mij kwalitatief beter kan inzetten met deze opleiding," merkt Bouva op. Hij vindt dat FHR Institute for Social Studies staat voor kwaliteit. Dat heeft hij tijdens zijn studie kunnen ervaren. Dit instituut levert een bijdrage om het onderwijs op een hoger niveau te tillen.
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April