Man gestorven bij een vechtpartij in Nickerie
29 Jun 2015, 13:10
foto


Aan de Annastraat in Nickerie is zaterdagavond een vechtpartij uitgebroken tussen twee groepen mannen. Malcolm D. die een slag met een eind hout kreeg, kwam op het wegdek te vallen. Hij is naar de Spoedeisende Hulp gebracht, maar kwam te overlijden.

Commandant van Regio West, hoofdinspecteur Robert Rakijo, bevestigt tegenover Starnieuws dat een verjaardagsfeestje uit de hand is gelopen. Er ontstond een woordenwisseling tussen Malcolm D. en Shasikapoor R. Malcolm D. belde zijn zoon Vikash. Hij kwam ter plekke aan met twee vrienden.

Volgens het voorlopig onderzoek zou Malcolm D. een eind hout gepakt hebben en Shasikapoor D. een slag hebben toegebracht. Het hout brak in drie stukken. Er ontstond een gevecht op straat tussen de arbeiders van Shasikapoor en Vikash en zijn vrienden. Een van de arbeiders van Shasikapoor pakte een deel van het eind hout waarmee hij Malcolm D. een slag toebracht op de slaap, waardoor hij kwam te vallen op het wegdek. Vikash heeft zijn vader naar de spoedeisende hulp gebracht.

De politie heeft intussen de verdachte die de slag heeft toegebracht, gearresteerd en in verzekering gesteld. Nog twee verdachten zijn in beeld gebracht die slagen hebben toegebracht. Het ontzielde lichaam is in beslag genomen voor sectie.
Advertenties

Saturday 27 April
Friday 26 April
Thursday 25 April