Ann Sadi overtuigd van overwinning NDP
25 May 2015, 19:00
foto
Ann Sadi toont trots haar gekleurde pink. (Foto: Priscilla Williams)


Het is 19.00 uur. De mensen die nog in de rij staan, mogen hun stem uitbrengen. Ann Sadi, lijstduwer van de NDP in Commewijne, heeft gestemd in het ressort Tamanredjo. Ze geeft aan zich heel goed te voelen. Zij weet dat er veel vernieuwingen en veranderingen voor Commewijne zijn gekomen de afgelopen regeerperiode. De komende vijf jaar wordt de ontwikkeling voortgezet.

Sadi heeft een goed gevoel dat de gemeenschap van Commewijne de NDP de kans zal geven om door te gaan met het goede werk. Ze is overtuigd van de overwinning voor de paarse partij. Sadi is er zeker van dat ze gekozen wordt om de partij te vertegenwoordigen in De Nationale Assemblee. Maar ze wil niet voorbarig zijn en rustig afwachten op de officiële uitslag later op de avond. Sadi geeft aan dat ze enkele stembureaus binnen Commewijne heeft aangedaan. Ze merkt op dat de gemeenschap van Commewijne door heeft wat de bedoelingen van de paarse partij zijn voor het district, en daarom gaat men massaal voor NDP.

Het doet Sadi goed dat ze tot nu toe geen calamiteiten heeft waargenomen in Commewijne. Ze roept alle districtsbewoners op om dit zo te houden. "Laten we ongeacht onze politieke kleur toch vreedzaam met elkaar om gaan".

Priscilla Williams
Advertenties