Richard Slijter: 'Voor ons V7 ziet het er goed uit'
25 May 2015, 12:45
foto
De lijsttrekker van V7, Richard Slijter, krijgt de nodige ondersteuning bij het stembureau waar hij heeft gestemd.


Richard Slijter, lijsttrekker van de V7/NPS in het district Para, zegt aan Starnieuws dat hij zeer positief gestemd is. Hij doet alle stembureaus aan en doet zijn eigen peiling. “En ja, het ziet er goed uit. Wij rekenen op zetelwinst en de Paranen zijn goed gestemd. Dat zijn de geluiden die wij horen en tijdens de campagnevoering kwam dat duidelijk naar voren.”

Hij merkt op dat er veel te doen is in het district Para.Voor Patrick Kensenhuis, die NPS’er was en nu lijsttrekker is voor de NDP in Para, is Slijter absoluut niet bang. “De NPS’ers kennen hun huis en ze staan achter de partij en niet achter een bepaalde persoon. Dit hebben wij duidelijk opgemerkt toen wij de huis- aan- huis bezoekjes aflegden en wij hebben heel Para afgelopen. We hebben maandenlang gewerkt en ik ben ervan overtuigd dat wij goed uit de bus zullen komen.”

Het creëren van werkgelegenheid en jongeren van de straten afhouden, staat hoog op de lijst van deze kandidaat. Als hij wordt gekozen, wil hij zijn krachten geven om het district tot een betere te helpen ontwikkelen. “Ik ben mij ervan bewust dat dit soort zaken niet op één dag kan gebeuren; het zal ook niet van een leien dakje gaan. Maar, ik wil mij wel inzetten om die ontwikkeling op gang te brengen in Para.”

Wanita Ramnath
Advertenties