Kabelboys-Bordo voor kampioenschap Zaalvoetbalbond
09 May 2015, 13:09
foto
Joel 'Bordo' Martinus (rechts), voorzitter van Kabelboys-Bordo, bezig met het sluiten van nieuwe contracten.


De zaalvoetbal vereniging Kabelboys-Bordo gaat het komende seizoen voor het kampioenschap bij de Surinaamse Zaalvoetbalbond. Dit zegt de voorzitter van de club Joel 'Bordo' Martinus. De club is nieuw leven ingeblazen. De hoofdsponsor van deze club is Ronnie Brunswijk en de vereniging heeft een nieuw bestuur.


De club heeft enkele topspelers die ook in de hoofdklasse van de Surinaamse Voetbal Bond uitkomen aangetrokken. Spelers als Giovani Waal, Obrendo Huiswoud, Jurmen Vallei, Romano Holtuin, Romano Stekkel aangetrokken. De spelers hebben allen hun handtekening gezet tijdens een bijeenkomst in Palm Palace. Martinus is ervan overtuigd dat hij met deze spelers de play-offs haalt en zeker ook het kampioenschap. De eerste wedstrijd is tegen landskampioen Styx.

Aangegeven is door de bond dat een vereniging slechts negen veldvoetballers mag inschrijven. Van dit aantal mogen slechts zes spelers per wedstrijd in de opstelling zijn. Dit is een nieuwe regeling. Voorts heeft de bond meerdere nieuwe regels in het spel gebracht. Zo zijn scheenbeenbeschermers verplicht.

De hoofdklasse competitie bij de Zaalvoetbalbond zou afhankelijk 20 mei van start gaan. Echter heeft de bond hiervan afgezien en de start mogelijk vanwege de verkiezingen verschoven naar 27 mei.

Ala-D media
Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April