Jongerenadviseur ABOP geeft 50 woningen weg
28 Mar 2015, 08:00
foto
Woningen opgezet door ABOP-financiers in de omgeving van Hanna's Lustweg.


De jongerenadviseur van de Algemene Bevrijdings en Ontwikkelings Partij (ABOP), Joël 'Bordo' Martinus, zal 50 woningen namens zijn partij verdelen aan jongeren. Deze woningen zijn gelegen in de omgeving van de Hannaslustweg aan de Indira Gandhiweg. Het gaat om sociale woningbouw. Volgens Martinus zijn vijf van deze woningen reeds opgeleverd. De eerste twee worden binnenkort verstrekt aan twee jongeren die ze hard nodig hebben, zegt hij. Martinus benadrukt dat deze woningen gratis verdeeld zullen worden.

De huizen zijn door financiering van kapitalisten die de partij loyaal zijn, neergezet. Volgens Martinus is dit het bewijs dat het wel anders kan, dan de vele duizenden euro's die worden gevraagd voor woningen. Het gaat om sleutelklare twee kamer en drie kamer woningen die gratis zullen worden verstrekt. De mensen die in aanmerking zullen komen zullen via de ABOP worden geïdentificeerd, via haar eigen databank. “Wat wij alleen vragen is dat de persoon lid is van de gele partij. If yu e dede gi a partij dan a partij e dede gi yu baka. We weten dat de nood hoog is en we gaan in de komende periode dit probleem landelijk stapvoets aanpakken", deelt Martinus mee.

Volgens Martinus is dit niet alles. “Er zal vanaf komende week gestart worden met een ABOP-jongeren voedselbank. We gaan de wijken en geregistreerden af om honderden voedselpakketten te verdelen. Het gaat vooral om de mofina wans”, zegt Martinus. "Laat de gemeenschap oordelen, maar we hebben lang gewacht op dit moment en nu is de tijd rijp hiervoor, we komen naar ze toe". De jongerenadviseur steekt niet onder stoelen of banken dat het om propaganda gaat in verband met de komende verkiezingen. "Maar wie de partij ook goed gevolgd heeft, weet ook dat wij de partij zijn die voornamelijk opkomt voor de meest achtergestelden. No wan sma no o man stop mi, nanga mi leider, fu jepi potisma benadrukt hij.
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April