Limbo hoeft geen sorry tegen Mansaram te zeggen
26 Feb 2015, 15:30
foto
Clifton Limburg


Sharmila Mansaram had via de rechter geëist dat Clifton Limburg (Limbo), presentator van Bakana Tori en de SRS hun verontschuldigingen moesten aanbieden. Zij voelde zich beledigd door de uitlatingen van Limburg in het praatprogramma gedaan in 2013. Mansaram heeft geen gelijk gekregen van de rechter. Zij zegt aan Starnieuws dat zij het vonnis nog niet onder ogen heeft gehad. Zij overweegt hoger beroep aan te tekenen, nadat ze de uitspraak op papier heeft gekregen.

Limburg zei eerder aan Starnieuws dat hij zaken besproken heeft, die feitelijk hebben plaatsgevonden, doelende op de rok die Mansaram in De Nationale Assemblee tevoorschijn haalde. Hij had ook aangegeven dat zij uit de partij, de VHP, is gezet. Mansaram had op Apintie televisie aangekaart dat de landbouwer Mahesh is vermoord door militairen. Limburg heeft toen aangegeven dat ze niet de waarheid heeft verteld. Hij merkte op dat zij een gifmenger is omdat de militaire leiding toen een onderzoek heeft laten instellen. Zij zijn berecht. Hij haalde aan mensen haar zich alleen maar zullen herinneren als "de dame die met een rok zwaaide in De Nationale Assemblee. Dat is haar track record".

Raadsman Irwin Kanhai legde in Bakana Tori vandaag uit dat de rechter rekening houdt met vrije meningsuiting. De grens is niet overschreden, waardoor de vordering van Mansaram is afgewezen. Hij merkte op dat er niks aan de hand is. Limburg toonde zich behoorlijk ingenomen met de uitspraak van de rechter. "Met al haar titels heb ik van haar gewonnen", zei hij triomfantelijk.
Advertenties

Saturday 27 April
Friday 26 April
Thursday 25 April