500 VHP'ers en 200 NPS'ers Para naar de NDP
31 Jan 2015, 22:17
foto
NDP-wijkvergadering te La Vigilantia. (Foto: René Gompers)


Zojuist zijn ruim 500 VHP'ers en 200 NPS'ers in het district Para overgelopen naar de NDP. Dit gebeurde tijdens een wijkvergadering op La Vigilantia. Keshopersad Gangaram Panday beloofde aan het begin van de vergadering dat hij een grote verrassing had.

De inschrijfformulieren werden ter plekke in ontvangst genomen door NDP-topper Rabin Parmessar (minister van Openbare Werken), die partijvoorzitter president Desi Bouterse, vervangt. De woordvoerders van de overgelopen groepen werden na hun toespraken onmiddellijk 'paars gekleurd'.

"Wij gaan voor alle drie zetels in Para", riep Gangaram Panday enthousiast. Assembleelid Lesley Artist merkte op dat Para moeilijk was om te winnen in 2010. "Het is ons gelukt om twee zetels te winnen. Maar met uw komst pakken we zeker alle drie", zei Artist.

Gangaram Panday deelde mee dat vrijdag ruim 300 VHP'ers toegetreden zijn tot de NDP in Commewijne. Hij heeft de mensen toegesproken op de vergadering. Zij gaven aan uit ontevredenheid de VHP te hebben verlaten.

René Gompers
Advertenties