DNL: Boodschap van vernieuwing heeft extra dimensie
23 Oct 2014, 20:00
foto


Dharm Mungra, voorzitter van De Nieuwe Leeuw (DNL), zegt in een verklaring dat de boodschap van vernieuwing dit jaar een belangrijke extra dimensie heeft. Dit met het oog op de verkiezingen van 25 mei 2015.

Divali is voor de hindoes een van de meest belangrijke dagen van het jaar. Behalve als afsluiting van de oogstperiode voor de landbouw, een helaas sterk verwaarloosde sector waarvan vele Hindostanen in ons land nog steeds sterk afhankelijk zijn, luidt Divali ook een tijdperk van vernieuwing in.

DNL brengt Divali in verband met de verkiezingen. "Immers, de roep naar verandering, de wens naar een nieuw begin, een rechtvaardige, veilige en corruptievrije samenleving is thans sterker dan ooit. Door de politiekvoering van de afgelopen decennia is de situatie in ons geliefd land voor velen uitzichtloos geworden en daardoor het moreel en de moraliteit van onze natie aangetast. Het eigen belang en de hebzucht prevaleren steeds meer, vooral wanneer het gaat om politieke keuzes".

"Divali brengt ons gelukkig de boodschap dat alle kwaad overwonnen kan worden door het goede in ons te laten prevaleren bij alles wat wij doen. Laten we in de komende periode daarom steeds de juiste keuzes maken en zo meer licht op onze levenspad en dat van alle volkeren in de wereld, laten schijnen. DNL wenst alle Surinamers een Subh Divali toe".
Advertenties