Man met tienermeisje in beschonken toestand aangehouden
23 Jun, 02:12
foto


E.R. (32) is vrijdag in beschonken toestand door de politie van het bureau Rijsdijk aangehouden. Tijdens surveillance van de politie werd de 15-jarige automobiliste K.T. staande gehouden. Bij een ingesteld onderzoek is geconstateerd dat de mede-inzittende E.R. die dronken bleek te zijn, het voertuig bestuurde en bij het zien van het politievoertuig hij het 15-jarige kind heeft laten plaatsnemen achter het stuur. 

Verder kwam ook vast te staan dat de verdachte E.R. zonder toestemming van de ouders van K.T. was weggereden met het meisje vanuit Paramaribo naar het district Para. De tiener had hij via zijn dochter leren kennen. Hij heeft donderdag met het kind afgesproken om samen met hem de rit vanuit Paramaribo naar Para te maken, meldt de politie Public Relations. 

Tijdens de rit deed de man zich tegoed aan alcohol, waardoor hij op een gegeven moment in beschonken toestand deelnam aan het verkeer. Zijn rijbewijs werd ingevorderd, waarna hij ter ontnuchtering werd overgebracht naar het politiebureau. Toen hij nuchter was, is hij voorgeleid en ontkent seksuele handelingen te hebben gepleegd met de tiener.

Hangende het onderzoek is de verdachte E.R. na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.
Advertenties

Monday 22 July
Sunday 21 July
Saturday 20 July