Droog weer, regen trekt weg
07 Aug, 18:32
foto


In de avond en nacht blijft het droog volgens de Meteorologische Dienst Suriname. Er zal wel sprake zijn van bewolking, maar de regen blijft weg. Het binnenland kan echter wel een lichte regenbui krijgen.

Er is kans op nevel en/of mist in bepaalde gebieden aan het eind van de nacht.

Dinsdagmorgen breekt aan met veel zon ofschoon er ook wat bewolking hangt. In de middag en vooravond kan er wat verkoeling zijn na de zonnige ochtenduren. De omstandigheden voor lichte tot kortstondige zware buiten zijn gunstiger in de middag en vooravond. Er kan daarbij sprake zijn van onweer en/of windstoten met name in het noordwesten en westen van land.

Waarschuwing 08 augustus 2023: de gevoelstemperatuur ligt hoger dan de verwachte maximale temperatuur die zal variëren tussen de 32°C en 34°C. Tijdens de late middag kans op enkele kortstondig zware onweersbuien, voornamelijk in het noordwesten en westen van het land.

Wind:
Variërend uit het noordoosten tot zuidoosten, met snelheden die oplopen tot 17km/u. Lokaal tijdelijke toenamen in de windsnelheid, vooral kort voor en tijdens buien, maximaal tot 40km/u.

Temperatuur:
Maximaal 34 ̊C en minimaal 21 ̊C.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May