NV Havenbeheer wint opnieuw Caribisch award
02 Nov 2022, 00:57
foto
NV Havenbeheer bestaat op 11 november 50 jaar.


NV Havenbeheer Suriname is wederom erin geslaagd om de winnaar te worden van de Port of the Year Competition van de Caribbean Shipping Association (CSA).  De uitreiking van de Multipurpose Ludlow Stewart Container Port of the Year Award vindt in januari 2023 plaats in Suriname. Deze award is een graadmeter voor de “performance” die de haven weet te boeken. Er zal speciaal voor die gelegenheid een delegatie naar Suriname afreizen. Het is de vierde keer dat Havenbeheer een prijs in de wacht heeft gesleept.

Het uitreiken van een deze award is onderdeel van de jaarlijkse conferentie van de CSA. Het is dit jaar de 52e conferentie van de CSA die plaatsvindt te San Juan, Puerto Rico en duurt van 31 oktober t/m 2 november 2022. De N.V. Havenbeheer wordt vertegenwoordigd door algemeen directeur, Andreas Talea, president commissaris Leo Brunswijk en de manager corporate strategy and commercial services, Vanessa Aman.

De CSA is de branche-organisatie op het gebied van scheepvaart- en havenwezen van de regio met leden die ook van buiten het gebied komen zoals Colombia, Panama, Costa Rica maar ook de havens van Housten, Miami, Jacksonville en Tampa. Er waren in totaal 15 deelnemers aan de competitie, meldt NV Havenbeheer

De N.V. Havenbeheer Suriname bewijst met dit resultaat dat het bedrijf in staat is om ondanks uitdagende omstandigheden niet alleen het hoofd boven water te houden, maar ook, mede op basis van Public Private Partnership goede vooruitgang te boeken, stelt het bedrijf.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May